Een zwembad aanleggen van A tot Z

Jouw inbouw zwembad op maat zonder zorgen

Neem contact op

Een inbouw zwembad, op maat van jouw noden

Bij een inbouw zwembad, buiten of binnen, komt er altijd heel wat kijken. Technisch analyseren welke mogelijkheden er zijn, of er aspecten zijn die de aanleg van jouw zwembad kunnen bemoeilijken zoals een aflopende tuin of grondvervuiling. 

Als we de volledige tuin in kaart hebben genomen, kunnen we een vlotte plaatsing garanderen, waarin wij alle werken zelf uitvoeren van A tot Z. Zo gaat er alvast geen tijd verloren aan het opvolgen van diverse partijen en het maken van opeenvolgende afspraken. 

 

Vervolgens wordt ook de kuip geplaatst en gaan wij in 1 keer over naar het afwerken van jouw inbouw zwembad. Daardoor is de tijd tussen offerte en zwemmen zo kort mogelijk.

 

Wil je nadien ook nog jouw tuin laten aanleggen? Dat kan! wij hebben ruime ervaring met het aanleggen van tuinen en jij hebt slechts 1 aanspreekpunt terwijl wij alles regelen met de werkmannen ter plaatse.  

 

Aarzel niet om jouw offerte aan te vragen. We komen graag bij je langs. Je mag van ons een antwoord verwachten binnen de 48u na je aanvraag.

Neem contact op

Waarom een totaalproject bij Eauthentique? 

  • Eigen grondwerken
  • Constant contact met de zaakvoerder
  • Binnen de 24u contact
  • Een directe richtprijs op de eerste afspraak
  • Snelle oplevering gegarandeerd
Vraag je offerte aan

Verlang je naar een Eauthentique zwembad dat originaliteit, echtheid en betrouwbaarheid uitstraalt? 

crossmenu